Tarieven en vergoedingen

Tarieven

Voor particulieren: € 89,- inclusief BTW per uur

Voor werkgevers/bedrijven: € 135,- exclusief BTW per uur 

Voor afspraken tijdens avonduren of in het weekend geldt een toeslag van € 10,- per uur.

Vergoedingen

  • Werkgevers zijn soms bereid om coaching te vergoeden in het kader van de persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers. Check bij je werkgever wat de mogelijkheden zijn. Een werknemer die goed in zijn vel zit is ook helpend voor de werkgever en het bedrijf waar je voor werkt!
  • Voor zelfstandig ondernemers zijn de kosten voor een coachtraject op te voeren als bedrijfskosten.
  • Voor particulieren kunnen de kosten van coaching mogelijk aftrekbaar zijn als studiekosten of als aftrek zorgkosten, zie daarvoor de website van de belastingdienst.
  • Ook kan je middels een coulancebrief ( bij mij op te vragen) een verzoek indienen bij je zorgverzekering tot vergoeding van je kosten.

Coaching op locatie, online of in Rotterdam en omgeving

Gesprekken zijn zowel op mijn locatie in de omgeving van Rotterdam, (gedeeltelijk) online via beeldbellen en als op eigen locatie mogelijk. Indien we op jouw locatie afspreken hanteer ik een kilometervergoeding van €0,25 als ook een reistijdvergoeding indien de reistijd langer is dan 30 minuten enkele reis is.

Verhinderd

Indien je verhinderd bent voor een afspraak kun je deze tot 24 uur van te voren kosteloos afzeggen. Bij een niet tijdige afzegging zullen de kosten van de coachafspraak in rekening worden gebracht.